Språkskolor

Det finns många skolor och språkinstitut i Guatemala som är specialiserade på spanskundervisning, sickness varför folk reser till Guatemala från hela världen för att lära sig spanska. Varför Guatemala? Jo, cheap dels för att det är otroligt prisvärt och dels för att landet har mer att erbjuda än bara spanskstudier. I Guatemala kan ni utöva de flesta sporter, sales upptäcka och utforska en rik och levande kultur samt njuta av det behagliga klimatet.

Visste ni att det för mindre än 2000 SEK i veckan kan man lära sig spanska på ett snabbt och effektivt sätt i en behaglig miljö?

Vad får ni då för 2000 SEK?

Privatlektioner i spanska  (en elev – en lärare)
Schemalagd undervisning sex timmar om dagen, fem dagar i veckan
Eget rum hos en lokal värdfamilj
Tre måltider om dagen
Tillgång till en mängd aktiviteter vid sidan av studierna (se nedan)

Man brukar rekommendera:
8-12 veckor för nybörjare
4-8 veckor för ”ni-som-kan-något”
2-4 veckor för de avancerade

Guatemala har någonting att erbjuda alla, både för den oerfarne och också för den erfarne resenären vad gäller utflykter. Det finns möjlighet att delta i volontärarbete, ta danslektioner (exempelvis salsa och merengue) eller göra spännande utflykter till några av världens främsta arkeologiska platser. Det finns också möjlighet till golf, fiske, kultur, vandringar, utflykter till kaffeplantager, fågelskådning och mycket mer.

Det finns fantastiska möjligheter att utöva de flesta äventyrssporter däribland, hang-gliding, klättring, vindsurfing, rafting (forsränning), cykling, djungelsafari och grottforskning. Guatemala är dessutom en av världens främsta resmål for sportfiskare

Ladda ner hela lista på Spanska språkskolor

 

 

Acredited for the Kingdom of Sweden, Kingdom of Denmark, Kingdom of Norway, Finland and Baltic Countries