EXPEDITION MAYA – Ny bok!

MayaBoken EXPEDITION MAYA presenterades av ambassaden tillsammans med  bokförlaget Columbi Publishing. Författaren och diplomaten Helmer Brobergs nya bok kretsar kring en färd till den gamla mayastaden Naachtún som han tog del i  för några år sedan. Den handlar bl.a. om ruinerna i Guatemala som hotas av gravplundrare och av den tropiska vegetationen.

Läs mer..

Författaren Helmer Broberg och Guatemalas Ambassadör Ricardo Putzeys

 Författaren Helmer Broberg och Ambassadör Ricardo Putzeys

 

 

 

 

 

Förläggaren Mikael Vallinder, <a href=pilule Guatemalas Ambassadör Ricardo Putzeys, Helmer Brober” src=”http://www.guatemala.se/wp-content/uploads/2010/11/Förläggaren-Mikael-Vallinder-Guatemalas-Ambassadör-Ricardo-Putzeys-Helmer-Brober-297×300.jpg” width=”297″ height=”300″ />

Förläggaren Mikael Wallinder, ambassadör Ricardo Putzeys och Helmer Broberg

 

 

 

 

 

 

 

Hans Dahlqvist, Kaffeexperten och  Margareta Eidensten, Guatemalas honorärkonsul

Hans Dahlqvist, Kaffeexperten och  Margareta Eidensten, Guatemalas honorärkonsul

 

 

 

 

 

Publiken